Dag 20

Idag åkte vi genom Napa Valley och stannade till på två olika vingårdar. Den första var rätt trist (och delvis avstängd pga kommande konsert). Människorna kändes lite snorkiga så vi åkte vidare. På Mumm stannade vi till och gick en guidad tur. Riktigt intressant (för mig, maken hade redan gjort sådana i både Italien och Frankrike). Naturligtvis köpte vi även en flaska med oss därifrån.

Hamnade sen på slutdestinationen San Fransisco. Samma dag som flygolyckan. På nåt sätt känns det som om vi alltid är lite fel i tid. Vi var i Arizona samtidigt som branden som tog livet av 19 brandmän. Vi körde igenom Death Valley dagen då nästhögsta uppmätta värme nånsin uppmättes och var i Las Vegas när de hade sin otroliga värme. Men hur som helst så var vi inte på flygplatsen. Vi satt inte i planet. Så klaga? Verkligen inte.

Vi körde kusten ner till San Fransisco så vi kom in via Golden gate-bron. Visst var det häftigt att köra upp på berget och se både bro och stad (genom dimman) men SÅ häftigt? Nja... Älvsborgsbron och Göteborg i nattljus smäller nästan lika högt.
Kanske börjar få hemlängtan? På ett sätt känns det konstigt att vi bara har tre (fyra?) dagar kvar. Och delvis gott. Saknar mina barn!!!


Kommentarer
Postat av: Mickis

Otrevliga saker som hänt over there...
Tur att ni mår och har det bra :-)

Borta BRA men hemma BÄST

KRAM

2013-07-07 @ 12:48:25
URL: http://meramickis.blogspot.se
Postat av: mammakero

Vackert med Golden gatebron i dimman! Jättefin bild! Tänk vad tiden går fort i alla fall, ni reste ju "nyss"!

2013-07-08 @ 07:11:15
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Kristin

Visst är det skoj att Gbg har så mycket? I Barcelona har de ett akvarium som vi trodde skulle vara gigantiskt med stora hajar. Snacka om antiklimax när vi upptäckte att vi betalat 450 kr för nått som knappt var värdigt namnet akvarium :(
Kram på dej!

2013-07-18 @ 22:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0