En vanlig dag

Ta med släpkärran, köra till Göteborg för att lämna grejer till syster. Från Göteborg till två olika ställen i Kungsbacka för att hämta yngsta dottern och en soffa. Hem med soffan. Snabbt iväg till Kinna för att lämna yngsta dottern på jobbet. Hem och hinna rensa några lådor. Vidare till yngsta dotterns jobb för att hämta henne. Vidare till Borås för biobesök (Hungerspelen, bra men jag hade nog lite för höga förväntningar) och sen hem igen.

Dah!

Underbart citat

Var och tittade på en Aikidoträning idag. När träningen är slut säger läraren, som är relativt nyinvandrad från USA:

- Nu är ni välkomna in i huset på lunch. Är det nån som inte tycker om hund?

Blickarna i ögonen på de som tränat var obetalbar. Men det visade sig att hon hade två hundar i huset och undrade om det var nån som var rädd för hundar.

Helt underbart! Lysande!

img_7841 (MMS)

Helt underbart! Lysande!


Konversationer

Två knepiga konversationer inom loppet av en timme.


1. Maken och jag i bilen på väg hem från TUR-mässan och goda vänner i Göteborg. Han:
- Är det nåt på TV idag? Var det inte nån film klockan nio?
- Jo, det var nåt. En film jag tänkte vi kunde se.
Båda två i munnen på varandra:
- Det kan omöjligt vara samma film!

(Vilket det inte heller var. Vi har alltid totalt olika smak. På allt.)


2. Handlar lite på macken. Expediten:
- Det blir 56 kronor. Har du en krona?
Jag:
- Vill du ha sex?

De tre sekunderna innan han fattade vad jag menade var rätt långa.

Meningslös vecka

Så har en totalt meningslös vecka gått. Hade en huvudvärk utan guds like natten mellan lördag och söndag. Det plus yrsel och illamående fick mig att vara hemma från jobbet måndag och tisdag och misstänka att den beryktade influensan slagit till. Så var nog inte fallet för det blev liksom inget med det. Som tur var.

Jobbade i onsdags, sur och grinig. Tur man har bra kollegor! Ledig torsdag och fredag. Gött det eftersom huvudvärken ligger som ett dovt täcke hela tiden. Treo är min bästa (och sämsta) vän.

Inget blir gjort. Om man bortser från att maken och jag hade bildvisning från Sri Lanka igår. Sådär bra. Lite att fila på.

Alla borden och måsten får vänta ett tag till.

Livet

Ibland är livet som en hemsk orientering utan karta men just nu känns det som om jag åker runt på en autobahn. Känns inte helt fel.

Aj...

Ute och kör med äldsta dottern. Är lite osäker på vägen så jag frågar:

"Ska jag höger där framme?"

Hon svarar:

"Du får kalla det vad du vill bara du svänger ditåt." och pekar åt vänster.


Spa-, mat-, pratlördag.

Hade en härlig lördag igår. Först åkte jag och tre vänner på dagsspa i Varberg. Från kl 9-13 bubblade vi omkring i olika massage- och avslappningsstationer, bastade i ånga, salt och vanlig varm. Vi doppade oss i kallkar (10 grader) och låg och päste i pool med 40-gradigt vatten. Vi hängde i kokonger och såg ut över delar av stan och vi kände oss rätt rena när vi åkte därifrån.

Efter en hyfsad lunch åkte vi hem till mig och träffade katten (vilket nästan var höjdpunkten för en av kompisarna). En fjärde kompis anslöt och det blev mer äta och prat.

Kvällen avslutades sen framför melodifestivalen tillsammans med yngsta dottern och hennes två kompisar. Så vi satt åtta personer inklämda i soffa och stolar och nästan alla hejade på olika bidrag. Men jag får väl erkänna att Loreens bidrag var den som åtminstone två i gänget höll på. Jag hade hellre sett nån annan på prispallen. Danny eller Molly. Nu när inte Sean Banan var kvar.

Har gått och blivit kattägare igen. Inte a...

img_3321 (MMS)

Har gått och blivit kattägare igen. Inte alls fel. En riktigt trevlig krabat. En tolv veckors gammal Fritz.


Uppsala

Har insett en sak i helgen.
Vår Uppsalavistelse skulle innehålla god mat och dryck, långa trevliga samtal, umgänge och en sväng på stan.
Men så blev det inte. Vi åt på hotellet, tog ett glas vin med oss upp på rummet, slötittade på tv och somnade tididgt. En fredag är tydligen en fredag oavsett var man är.
Men frukostbuffén var bra i alla fall!

RSS 2.0