Ny blogg

Fick tips om en blogg som är helt underbar, sorglig och gripande på en gång. Rekommenderas varmt. Men börja från början!
http://masarinmamman.wordpress.com


Hösten vann, iaf tillfälligtvis.

Jag gick emot mina principer idag. För kanske tio år sen slog min kära syster och jag vad om att jag skulle gå utan strumpor och långbyxor fram till första september. Hon trodde inte jag skulle klara det, just det året. Jag tyckte inte att det var några problem utan har kört så nu sen dess, inga strumpor/långbyxor mellan maj-augusti. No piece of cake.

Men men, i morse när jag vaknade orkade jag inte längre. Jeans och strumpor. Jag är en usel människa, jag som alltid stått på sommarens sida och försökt stötta på alla sätt jag har kunnat. Nu gav jag upp.

Hösten är här.


JKL

Hade en liten träff med JKL igår. Lika trevligt som alltid. Det är rätt skönt att kunna umgås med folk utan att behöva förställa sig. Kunna säga vad man vill utan att få konstiga blickar tillbaka. Det händer ju mig rätt ofta annars. =)

Träningen gick bra också. Mycket bättre än förra gången. Antar att det går åt rätt håll. Lutar mot en lovande fortsättning.

Ingen kurs

Fick precis ett samtal från ett ställe i Kungsbacka där jag ska ha kurser i höst och fick reda på ett ena kursen är inställd. Antar att jag borde bryta ihop av besvikelse av det men den enda känslan jag känner är lättnad. Nu fick jag äntligen lite luckor i almanackan, mina barn kanske får se mig på kvällstid några kvällar i höst och dessutom så hamnar de som satt upp sig på kurs ett på kurs två i stället.

Nu ska jag dock (detta underbara ord igen) inte sätta upp annat de här kvällarna. Hur det nu ska gå... Att lära mig säga nej är nåt jag jobbat på under många år men när det väl kommer till kritan misslyckas jag ändå.


Uppföljning

Det är måndag och jag sitter på jobbet. Har haft en väldigt intensiv dag och jag misstänker att resten av veckan blir likadan. Men men, nästa vecka återgår det mer till det vanliga på skolan.

 

Fick lite skäll av käre Martini så här kommer uppdateringen. Makens SM i bågskytte räckte bara till en typ 15:e plats och med tanke på att han en gång har tagit ett lag-guld så skulle han då inte hellre ha prioriterat Kenneth? Självklart skulle han det. Jag får se när jag förlåter honom.

 

Och människor som inte lämnar skolan, ja du vet vad man brukar kalla oss?
Intelligenta.  =D


sjuk?

Huvudvärken har suttit i genom målning, tankning och blondering av hår. Fick ställa in träffen som jag ville haft och tycker är skitkul. Så frågan är nu, är jag sjuk? Det var ju jättelänge sen jag var det så jag kommer nästan inte ihåg hur det känns. Troligen inte. Troligen bara tröttheten som slagit till på allvar. Omställningen från 0 till 100 var rätt brysk.
Maken kommer snart med thaimat sen blir det sängen igen.


söndag

Vaknade med huvudvärk och en del saker att göra idag. Sitter här nu och sveper en Treo innan jag ska ut och måla dom sista listerna. Vädergubbarna har ju lovat att hösten ska komma nu så det börjar bli sista chansen, det måste vara klart innan vintern för jösse namn. Jag har ingen lust att ha det hängade över mig tills våren kommer igen.

Äldsta dottern behöver skjuts, vi ska fixa bensin till moppen, yngsta dottern ska blondera sig. Sen får vi se om det blir nån träff ikväll med cirkeln. Har inte hört nåt än.

Ny snodd lista.

Ny snodd lista.... frågor som var mer ointressanta än andra är borttagna, dock. Visst är dock ett lysande ord. Iaf i skrift.

1. ÄR DU BEREDD? På?
4. HUMöR JUST NU: Rätt ok, solen sken ju idag.
5. FAVORITGODIS: Choklad. Inget kan så choklad. Och salt godis. Kanske salt choklad?
6. ÄR DET NÅGOT DU ABSOLUT INTE ÄTER? Sniglar vill jag inte testa.
7. KLÄDER JUST NU: kort kjol och kortärmad tröja
9. SAFT ELLER ALKOHOL: Alkohol! Fast kall flädersaft är rätt ok med.
11. FAVORITVÄDER: Sol och värme. Många pratar om tjusningen med Sveriges växlingar men jag tror att jag lätt hade fixat att bo i varmt land jämt.
15. GYLLENEREGLEN FÖR DIG: Tillåt alla personer att vara som de vill. Inskränkta människor och fanatiker är nog det värsta jag vet. Bara för att man inte har hört talas om en sak, måste den vara fel då? Det finns massor att lära sig.
16. DET BÄSTA DU VET: Svår fråga, ge mig lite sol och värme och ett glas vin och trevligt umgänge så är jag rätt nöjd.
17. KOMMER IHÅG DIN FÖRSTA KÄRLEK: Självklart.
19. HAR DU NÅGRA HOMOSEXUELLA KOMPISAR: Japp, inte som jag umgås med jättejättenära men ja.
21. SER DU PÅ KÄRLEKEN SOM ETT MISSTAG: Nä. Jag tror det är ett nödvändigt ont.
24. SNARKAR DU: Enligt mig: Nej. Enligt de som delat rum med mig: Ja.
25. STJÄRNTECKEN: Oxe
26. RÄDD FÖR INSEKTER: Rädd? Nej, men vissa är rätt äckliga.
28. STÖRSTA SVAGHET: Choklad.
29. DET ÄR JAG BRA PÅ: Hatar såna frågor. Vad fan är jag bra på?
32. FAVORITFILM: Hair! Alla bör ha sett Hair Helst tio gånger.
33. SKRIVER DU DAGBOK: Inte nu, gjorde för 20 år sen ungefär. De ska Anetti få ärva. Hon är den enda som kan tyda mina kråkfötter. Sen hur intressanta de är? Troligen inte alls men det blir ju hennes problem. ;-) (du får bränna dom).
34. SPORT, A-EKONOMI ELLER BARNPROGRAM: Gäller svenska serier som Ebba och Didrik som barnprogram. I så fall det. Lätt.
39. FÖDELSEDAG: 25 april.
40. FAVORITCHIPS: Ingen chipsmänniska. Choklad har jag ju sagt.
45. ÄR ALLA LIKA MYCKET VÄRDA: Absolut är alla det. Det betyder ju så klart inte att jag gillar alla men alla är lika mycket värda.
49. VILKET ÄR BÄST - JULAFTON ELLER DIN FÖDELSEDAG: Julen! Jag älskar julen.
52. HUR MÅNGA SYSKON HAR DU: Ett, söstra mi. Det räcker med henne... ;-)
56. ÄR DU RELIGÖS: Den frågan tror jag inte vi ska gå in på här...
57. GYMPADOJOR, VÄLPOLERADE SKOR ELLER SANDALER: Sandaler! Sandaler betyder värme, värme betyder underbart! Fast jag går mest i gummiskor, sommar som vinter. Speciellt efter fotolyckan som gör att jag inte kan få på mig ett par stövlar länge.
59. KAN DU SJUNGA: Jag sjunger jämt men det är bara snälla vännen och kollegan C som säger att jag kan.
66. KAN DU KNÄPPA MED FINGRARNA: Ja
67. KAN DU VICKA PÅ ÖRONEN: Nej
69. ÄR DU KATT ELLER HUNDMÄNNISKA: Jag är en kattmänniska som har haft hundar. 
73. HAR DU EN BESATTHET: Choklad? (Börjar känna mig tjatig)
74. HAR DU EN HEMLIG FÖRÄLSKELSE: Jag säger jämt att jag är hemligt förälskad i olika personer. Men eftersom jag säger det är det ju itne så hemligt. Och det gäller både tjejer och killar.
76. VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN: Johhny Depp. Så tragisk är jag.
77. ÄR DU NÖJD MED DET HÄR ? Nja, fortfarande för många frågor. Ingen som orkar läsa. Ska ta bort några till.

Knuttar

Lite sorg har jag allt.
Ikväll kommer Kenneth & the Knutters spela sin sista spelning nånsin och jag är inte på plats i Kisa. Maken som skulle hängt med prioriterade sin SM-tävling. Jag förstår inte hur han tänker. Vad är väl en eventuell SM-medalj jämfört med Kenneth?

Jag tror jag får starta insamling så jag kan få hit dom när jag fyller 40 i april. Vilken grej det hade varit. Så, alla eventuella bidrag mottages med tacksamhet. Alla bidragslämnare är givetvis bjuda på festen. =)

Boken del 2

Nu har jag läst ut den och jag hade inte behövt vara nervös. Den var jättebra. Jag tror det skulle funka bra att köpa in en klassuppsättning och ha som högläsning. Yes!

Lite rörig i början med det är ju även Hjärtans Fröjd. Det blir kanon. Får fixa det på måndag.

Boken

Har nu Boken i min hand, och nej, då talar jag inte om Bibeln. Jag pratar om The Return of Hjärtans Fröjd.

Helst skulle jag vilja ställa in lektionerna och bara läsa, men jag får bita i det sura äpplet och läsa så mycket jag hinner emellan. Sen har jag ju hela helgen på mig. Härligt! Fast den lär vara slut i kväll senast.

Trött som ett stolpskott

Har haft en väldigt väldigt intensiv dag på jobbet idag. Inga pauser, inte ens lunch, den gick åt till att möblera om klassrummen. Igen. Om jag hade fått en krona för varje gång jag hade burit bänkar och stolar på skolan så hade jag nog haft en ... 30 spänn eller nåt.

Jag har dessutom skällt på kollegor. Det har nästan aldrig hänt. Jag är ingen trevlig person när jag är stressad.

Det var hur som helst jättekul att ha "riktiga" lektioner. På tiden. Kul att lära känna ettorna lite mer.

Och kul när bibliotikarien kom och sa att hon specialinköpt en bok till mig. Kommer inte ihåg vad den hette men den är iaf fortsättningen på Hjärtans Fröjd av Per Nilsson. Den läser jag för alla mina elever (således minst tre gånger per år och jag är nu inne på år sju). Jag bara älskar den. En av de bästa ungdomsböcker jag nånsin läst. Och google talade om att nr två heter The return of Hjärtans Fröjd. Bara den nu inte är dålig! Jag vågar knappt börja läsa.

Nu är jag iaf trött, var hos en kompis och snackade lite skit på vägen hem. Jag kom dit, satt vid köksbordet och såg på när hon lagade mat och passade upp på mig. Som tack för hjälpen satt jag och gäspade och fick väl inte ur mig ett vettigt ord.

Natti natti. I morgon är det fredag och jag får boken med mig hem.

Lycka!

Såg igår till min stora glädje att inte Gilmore girls alls är slut. Att det var avsnitt 17 av 17 säsong 7 (som är den sista) betydde bara att avsnitt 18 kommer idag... Inte för att jag förstår femmans resonemang men så länge det kommer är jag mer än nöjd.

Magnus Uggla

Som jag tidigare har sagt så har jag fastnat i bloggträsket, jag läser gärna andra personers bloggar. Den senaste jag hittade var Magnus Ugglas. Han är riktigt kul, verkar ha en rejäl dos av självinsikt och ironi. Speciellt rekommenderar jag inlägget som heter God morgon. http://www.magnusuggla.nu/blogg/blogg.html

Uppropsdags

Så var det så dags igen. I morgon kommer dom nya eleverna. Vi har plats för 54 och det kommer runt 85. Det ska bli intressant. Får hoppas att chefen har kunnat trolla med knäna. Har dock bestämt mig, jag tänker inte jobba ihjäl mig i år. Inte en gång till.

Hur som helst ska det bli jättekul att se dom små liven. Men ännu roligare blir det på onsdag, då kommer de gamla eleverna.

När jag började jobba på den skolan för 7 år sen hände det att vissa elever (killar) som gillade mig frågade om jag ville gifta mig med dom. Nu frågar dom om jag kan adoptera dom. Som om jag inte har nog med 40-årskris ändå?

kän dis blog gar

Har varit inne på lite olika kändisbloggar ikväll. Har inte haft så mycket att göra. De här kändisarnas sidorna jag var inne på, de skriver så illa. Särskrivningar, "höst shopping" och "på efter festen" och även felstavningar "Det har varigt". Är jag väligt pretto och yrkesskadad som ens tänker på det? Jag om nån borde väl ha förståelse för människors problem med skrivandet? Huvudsaken är väl att folk skriver? Men jag måste erkänna att jag är lite allergisk mot särskrivningar. Inte så lite heller.

Reagerade också på våra arbetsplaner på jobbet. Det fanns massor av skrivfel i dessa. Och det är ändå offentliga papper som representerar vår arbetsplats. Jösses.


Ny bil

Hämtade nya bilen idag. En blå (hade kunnat tänka mig en roligare färg men mellan röd, silver, svart och blå så vann den ändå), helt ny Kia Rio. Lite större än min gamla men ändå liten. Fin.

Som väntat fick jag en registeringsplåt som passade mig. HXA. Kunde inte blivit bättre. =D
Jag la upp en liten spontan glädjedans med tillhörande tjut och glada tillrop. Tyvärr verkade det som det snarare var en regndans, himlen öppnade sig när vi åkte därifrån.

Skitsnack

Jag har fått reda på att en person har gått runt och snackat skit om mig. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska tro, om det är sant eller ej. Än så länge har jag inte så mycket att gå på. Men jag undrar vem det egentligen är mest fel på. MIg som aldrig slutar på att lita på folk eller folk som inte kan ge fan i att snacka skit om andra. Äh, jag har ingen lust att gå runt och tro att folk ska blåsa mig eller på grund av sin egen osäkerhet snacka skit (som det tydligen var i det här fallet), jag fortsätter tro på folk. Jag tror jag tjänar på det i längden. =)


Som vanligt igen

Nu har jag jobbat två dagar och allt känns som vanligt. Iofs har inte eleverna kommit än men det är samma, samma, samma. Fast kul. Trots allt gillar jag ju mitt jobb och mina kollegor.

Idag kommer sista delen av Gilmore Girls, fick jag precis höra. Vad är det här? Jag följer inte många serier (en?) och nu ska den sluta. Ja, ja. Rätt bra att den slutar nu iofs när jag ändå snart börjar jobba rätt mycket kvällstid igen. Börjar lite smått redan i morgon.

Hade ett samtal med en rätt ny kompis förut. Vi har lite planer för framtiden. Får se vad som händer. Skulle kunna bli hur bra som helst. Men inte än på nåt år, skulle jag tro.

startat jobbet igen

Så är det måndag och jobbet har börjat. Jag har varit rätt fundersam över allt som hänt där men idag fick vi nya upplysningar. Två klasser ska eventuellt tas bort från vårt lag vilket innebär att vi kanske till och med har resurer över, vilket i sin tur innebär att eleverna kan få den hjälp de behöver vilket innebär att jag blir mer nöjd med mitt jobb. Inte så dumt. Inget är klart än men det lutar åt det hållet.

Men troligen har jag tänkt mer på det här än jag trott för när jag åkte hem från jobbet fick jag sån magkatarrkänning att jag trodde jag skulle spy. Magkatarr vill jag verkligen itne ha igen.

Har även pratat med en go dam idag. Fick massa bra upplysningar. Mycket intressant.

Hektisk dag

Maken kommer hem idag, han har varit i Norge och fiskat en dryg vecka. Men den här veckan han varit borta har på nät sätt luften gått ur både mig och barnen. Inget har gjorts alls förutom nån maskin tvätt och disk. Allt har förfallit. Nu ska vän av ordning dock påpeka att det inte är så att det brukar vara maken som röjer mest, nej, men nåt hände. Kanske för att det var sista semsterveckan och att det började bli hög tid att göra allt man "ska" göra men inte gjort.

Nu vill jag inte börja jobba i morgon och ha huset fullt av dammråttor och andra ovälkomna djur så det blev till ett snabbröj och ett låååångt bad innan jag nu ska iväg på roligheter. Ska ta en Treo också, tror jag minsann.


Huvudvärk

Vaknade med huvudvärk. Jag har de senaste nätterna (veckan?) "roat" mig med att somna sent, vakna i vargtimmen utan att kunna somna om på nån timme för att sen somna igen. Tankarna mal och åker runt, runt. Japp, det känner jag igen. Så kul så....  Så nu var det dags igen.

Katter och värme

På ett annat forum jag är inne på rätt ofta (Göteborgs studentnät, fast jag inte är student längre), diskuterades det en gång att ju varmare det är, desto längre katt. Jag vet inte om det är det det beror på eller om det helt enkelt är ett bra sätt att få en tresittsoffa för sig själv?

image7

Promenad

Tog med yngsta dottern på promenad på förmiddagen. När vi gått en bit ser vi längre fram en tjej med barnvagn som ler stort och vinkar åt oss. Jag blev lite osäker, vem känner jag nu med barnvagn?, men log tillbaka och hälsade när vi närmat oss varandra. Det visade sig att hon tagit fel på person men visste ändå lite vem jag var. Vi pratade lite innan vi gick vidare. Dottern gick till kompisen och jag svängde hemåt igen. Då möter jag samma tjej igen. Vi pratade ännu lite mer och jag tror att vi kommer att träffas igen. Nu hade jag säkert en mycket smart tanke med att skriva det här men den försvann i värmeslag, tror jag. Nåt om att det är kul iaf att träffa nya personer och det genom ett misstag. Hmm.

Har också försökt få en vän med mig till Träslövsläge för att köpa en stor glass med grädde och munk men nej då, hon är så ståndaktig så. Vet inte om jag är glad eller besviken. =)


Människors värde

Svarade på en fråga på andra bloggen igår.
Tycker du att alla människor är lika mycket värda? Det är ju en rätt intressant fråga. Naturligtvis är alla det. Grejen är väl bara att man inte gillar alla människor. Man behöver inte gilla alla. Men värdet, det är en annan sak.

Jag är motståndare till dödstraff till exempel (är ju till på köpet pacifist). Att ta livet av någon som har tagit livet av en annan gör väl inget bättre? Den första personern kommer inte tillbaka. Jag läste dessutom att stater i USA som har dödsstraff har fler mord och annan skit än stater som inte har det. Själva dödsstraffen som ska funka som en varning för andra, funkar inte.

Det innebär ju inte att jag vet hur jag skulle reagera i ett trängt läge. Om nån skulle hota mig eller nån annan i min närhet, då vet jag inte hur jag skulle göra eller hur jag skulle reagera. Det vet man ju aldrig förrän man är där. Och snälla rara, låt mig sippa.

Fy sjutton vilket prettoinlägg det här blev. Och jag som lovat mig själv att aldrig sudda ut...

Skåne igen

Satt och tittade på bilderna från Skåne. När vi åkte från öst till väst kom vi förbi Smygehuk. Eftersom jag varit där som barn och kom ihåg skyltarna som talade om att här var "Sveriges sydligaste café" och "Sveriges sydligaste glasskiosk" och så vidare till förbannelse ville jag stanna och kolla om nåt hade ändrat sig. Och ja, inte en skylt så långt mina blå ögon kunde se. Ett café hamnade vi på ändå och här är det möjligt att ni ser Sveriges sydligaste kopp kaffe. =)


jobbfunderingar

Idag är det fredag och sen följakligen helg. Det innebär att nästa vardag är på måndag och då börjar jag jobba igen. Jobba, jag måste erkänna att jag har mycket kluvna tankar inför nästa läsår. Ska all gammal skit vara bortrensad? Ska det kännas ok att gå dit varje dag? Jag brukade älska mitt jobb, mina kollegor och mina elever. Nu kan man lugnt säga att smekmånaden är över. Jag förstår inte de senaste omändringarna, vad vitsen är med att ändra om till det sämre? Jag kan så klart ha fel, det kanske blir mycket bättre, men det tror jag inte.
Grejen är att jag inte kan tänka mig nåt alternativ. Det här är det bästa jobb jag nånsin haft. Men hur mycket sämre kan det bli innan man tröttnar helt? Och vad ska jag då göra? Leva helt på det alternativa? Nej, jag tror inte det. Jag behöver ha ett "vanligt" jobb också för att inte flumma bort helt.


Massage

Var på vidareutbilning i massage idag. Och att få så mycket massage som man får på en kurs, det kan ta musten ur den bästa. Ska lägga mig på gräsmattan (det kanske inte blir så många fler tillfällen) och läsa och kanske sova en stund.

Liseberg

Tillbringade hela dagen igår på Liseberg. Där åkte vi nästan allt som gick att åka, vi åt, vi skällde på köokunniga personer, vi vann 2 kg Kexchoklad, vi skrattade tills vi grät (åt de två båtar som fastnade i Kållerado så att personerna i blev pisseblöta), mest skrattade jag när jag stod på torra land och barnens båt var en av dom som fastnat. Inget är som skadeglädje. Inte mer än rätt iofs. De skrattade rätt bra åt mig när jag blev dyngsur under första vändan.
Vi kom iaf när de öppnade vid elva och stannade tills jag drog ut barnen vid kl 22. Då hade vi även hunnit med en kort koll på Sahara Hotnights.

Året Runt kom ut idag, ändå har redan personer ringt och bokat upp sig. Kul! Får se hur det långsiktiga resultatet blir.

Kanondag

Idag har jag varit ute i solen. Läst och njutit av värmen. Helt underbart. Som jag har längtat. Tur att det blev lite värme innan det är dags att sätta sig på jobbet igen.


Var även på koll på lasarettet med äldsta dottern. Allt ok.

Avslutade dagen på IKEA där jag inte fick köpt det jag tänkt. Som vanligt blir jag osäker och velar lite fram och tillbaka innan jag går hem och mäter igen, måste bygga om den där lådan lite för att den ska bli perfekt också. Kan man itne tänka klart innan man åker dit? Det hade varit rätt smart.

Och kan nån gissa vem som är med i Året Runt som kommer på torsdag? Har inte sett det själv än så det kanske inte är så smart att säga nåt...


Musiksmak...

Nu är äldsta dottern inne på Meatloaf. När jag har suttit här har jag fått höra It's all coming back to me now, ungefär 7000 ggr. Varför kan hon inte lyssna på Lundell, Winnerbäck, Sundström, Hellström eller nån av de andra av mina favoriter? Har ju ändå försökt mata henne med dom sen modersmjölken. Nästan iaf.
Lundell var hon inne på ett tag. På flyget till Kreta när hon var 5 år satt hon med freestyle och sjöng med i 67, 67 så att killen framför vände sig om och flinade. Men nu, nej. Måste dock erkänna att hon har haft värre perioder än Meatloaf så jag kanske ska vara nöjd ändå.
Eller vad säger du S?

Lokalsinne

Var och klippte mig idag hos frissan här där jag bor. Tänkte gå genom skogen hem men vågade inte med mitt taskiga lokalsinne. Har bott här nu i 15 år men hittar ändå inte. Och detta i en liten by med 450 invånare.
Således fick jag gå runt, en liten omväg på kanske 2 km. Men men, motion är ju nyttigt.

Healing

Jag såg ett program på TV om att de forskar kring healingens verkan på personer och djur. Till exempel hade de gjort försök på råttor och märkt att de blivit helt avslappnade och somnat i de mest konstiga ställningar.
Härligt, på tiden det händer nåt på den fronten i Sverige. En metod som används på sjukhus i bland annat England och i Danmark eller Norge (kommer inte ihåg vilket eller kanske till och med båda) men att det ändå inte tillåts i Sverige. Korkat. Ibland är Sverige lite väl trögt. Fruktansvärt bara att andra forskare och chefer påtvingade dom tystnadsplikt eftersom inte vetenskapen rent logiskt kunde förklara vad som händer. Starkt gjort av de som inte la ner.

Det är som med akupunktur, inte så länge sen det var absolut jättehemskt och fruktansvärt skumt, nu kan man få det vid bland annat förlossningar. Så varför inte healing?


smart katt?

Har äntligen fått in kattluckan så nu kan katten gå in och ut som han vill. Att få honom att förstå hur den funkade var inte riktigt lika lätt. Barnen satt på varsin sida luckan och ropade  och lockade på honom med olika mutor. Till slut tröttnade han och la sig mitt i.

image5


Rensning.

Åkte till tippen i morse med en överfull släpkärra med blandad skit. Det är inte klokt vad grejer det blir över när man bygger. Och vad grejer man ställer i garaget "så länge". Yngsta dotterns urvuxna cykel med lite halvskumma växlar bytte ägare vid brännbartcontainern. Grannbilen hade två barn i bilen och de ville gärna ha den. Skönt. Allt för att motverka konsumtionssamhället.

Barnen köpte godis, jag lät bli. Börjar bli lite småstolt över mig själv men nu är det mest trist.

Resten av dagen tillbringades på altanen. Vore ju kul om man inte var helt likblek när jobbet börjar igen nästa måndag. Huva, hur ska det gå? Hade några kollegor här på grillning igår. Det var jättetrevligt men jag fick lite ångest, vill ha längre lov. Mycket längre lov. Och sommar.

Förälskelse

En positiv sak med överkomna förälskelser är att man återigen får tillbaka sin hjärna. Från att ha gått och tänkt på huset sen i maj och nu få komma ner och titta ordentligt tog ner mig på jorden en bit. Jag vill fortfarande ha det, jag har massa planer för mitt sommarliv i Skåne men nu kan jag åtminstone tänka mer rationellt, inse att det är för mycket jobb där och för lite pengar här.

Skåne var bra. Tänkte inte skriva så mycket mer om den. Mer än ett litet tips. Om ni kommer till Ystad nångång, missa inte Chokladbiten (en butik) och deras chilichoklad. Den mörka.

RSS 2.0