Har lite nätproblem (dåligt nät + att jag ...

Har lite nätproblem (dåligt nät + att jag bor på två ställen + dessutom lathet). Det gör att jag inte kommer mig för att uppdatera bloggen, svara på mejl och skriva på Facebook. Det känns dubbelt. Både skönt och samtidigt stressande. Hur är det nu? Finns man om man inte har blogg/fb?


Foto

Idag har jag äntligen varit ute en del. Maken och jag tog en sväng ut i skogen och tittade på stora vattenfallet. Vi både hade kamerorna med oss men att fota natur är inte riktigt min grej, jag vill mest fota människor och vardag. Han däremot gillar det skarpt.

Men eftersom jag såg en sån häftig mossbild hos Mammakero för ett tag sen blev jag lite inspirerad och försökte i alla fall. Får se om nån av dom blir bra nog att lägga på min lätt sovande fotoblogg.

I morgon blir det jobb igen. Härligt! Tre veckor hemma är på gränsen vad jag klarar av.

Helgen

Helgen var lugn vilket inte kändes så dumt. På lördagen övningskörde yngsta dottern till stan och vi var på Winnerbäckkonsert. Den konsert jag sett fram emot sen biljetterna köptes i våras. Övningskörningen gick bra och hon körde genom korsvägen som om inget hade hänt, även om jag satt med hjärtat i halsgropen.

Konserten var, så klart, jättebra. Men jag inser ju också att jag inte är riktigt objektiv i den frågan. Skönt för mig var den i Konserhuset så det var ingen "stå upp och skrik-konsert" utan en soft lugn "sitt ner och njut-konsert". Tur för mig som kanske inte orkat annars.

Maken, chefen och läkaren fick som dom ville. Jag blir hemma en vecka till. Jag inser också att jag inte kommer klara Bokmässan. En av årets höjdpunkter. Men men, det går fler tåg.

Besök

Att gå hemma och inte må riktigt bra är inget kul. Det går väl an att vara hemma när man är fit for fight, kan röra sig och orkar göra saker. Men nu denna vecka har det bara varit segt.

Iförrgår kom vännen M och muntrade upp mig över en fika och igår kom vännen Å och stannade i många härliga timmar. Det är inte många jag skulle (vilja/orka/kunna) umgås med under så lång tid men med Å är det inga som helst problem.

Idag sitter jag och kan inte bestämma mig. Vill jobba på måndag (trist att gå hemma, som sagt) men kan jag?
Läkaren ska ringa. Hoppas hon gör det fort så jag blir lite mer klar över vad som händer.


Över?

Lite ironiskt att ena dagen skriva om att helvetesveckan är över och att allt bara blir bättre när man dagen efter får så ont i magen att jag måste åka in akut.

Utan att gå in på detaljer så blev det akutoperation (mycket snyggt ärr över hela magen nu....) och idag, efter en vecka, fick jag komma hem.

Nåja. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Men det händer ju saker i alla fall.

Helvetesveckan tog slut till sist. Insåg a...

img_6623 (MMS)

Helvetesveckan tog slut till sist. Insåg att även den längsta segaste berg- och dalbanebacke tar slut och det börjar gå nedför igen. Gott! Är ute sista helgen med husbilen för säsongen. Det fick bli kusten.


RSS 2.0