Vaknatt

Varje år brukar jag ha en vaknatt. En natt då jag sitter uppe tills solen går upp igen. 
Tydligen var häromnatten årets natt. Den var inte riktigt vald men det blev så ändå. Jag satt ute på altanen mest för att det var skönt och för att jag inte kunde sova. Satt och funderade. Gjorde inte mycket alls. Och helt plötsligt ljusnade det igen.
 
Man kan ju inte annat än älska dessa svenska sommarnätter.

Fika, någon?

När jag är på "ungdomsskolan" på jobbet så brukar vi ta en gemensam fika. I samma rum finns en kyl där några av personalen ibland stoppar sina saker.

Häromdagen stod det en öppnad förpackning med vaniljsås i kylen. En av killarna hällde vaniljsås i sin tomma mugg. La i sitt chokladpulver och fyllde på med kokande vatten och lite mjölk. Han rörde om och smakade.
"Fy fan vad äckligt det blev! Smaka Åsa!"
Jag: "Nääää är du klok, eller?"
Han: "Jooo, smaka"
Han fortsatte att tjata så jag smakade efter ett tag och jo, han hade rätt. Det smakade för djävligt.

Flytt (igen).

Inte jag denna gång dock!
 
Yngsta dottern att dra från Sverige och sin mamma ett tag. Två år! Hon ska åka till USA och plugga psykologi på Santa Monica college i Kalifornien. Det är klart att det kommer bli kanon för henne. Men jag då? 
Nä, det blir bra. 
 
Nu i veckan har vi tömt hennes lägenhet. Lite av möblerna är bortskänkta, lite ligger i ett förråd och lite hemma hos oss. Hennes lägenhet är uthyrd i andrahand 

Så återigen har jag burit flyttlådor, möbler och annat. Axeln som var kass redan innan blev inte bättre precis. Men nu är det klart. RSS 2.0