Frisyr

Om man tittar sig i spegeln och tycker att man ser ut som Ola-Conny i håret, är det dags att göra nåt då?

Blogg

Jag letade efter ett visst blogginlägg häromdagen. Jag visste på ett ungefär när jag publicerade så jag hittade det rätt lätt. Men hur som helst så tyckte jag det var så kul att läsa de andra inläggen i närheten så jag började om. Jag började läsa min blogg från början till slut (eller till 2014 i alla fall).

Några saker har jag insett:
*Långa inlägg - ofta tråkiga.
*Inlägg om "jag har så mycket med jobb och skola/inlämningar/tentor och fritid - mycket tjatiga och  ointressanta är det då?

Däremot: innan jag började jobba dubbelt och plugga på det. Då hade jag faktiskt en del riktigt roliga inlägg. Ska försöka hålla mig till det. Bara skriva när jag har nåt att säga.

Vilket jag ju iofs bröt redan nu...

Mätt?

Hade precis ätit en jättemiddag med maken. Var mätt bortanför alla rimliga gränser. Till och med så jag hävdade att jag inte orkade resa mig och hjälpa till att duka ut. 

Men jag tror att min trovärdighet minskade lite när han kom tillbaka in i vardagsrummet och såg detta:
Bekant som bekant?

Nu i dagarna två är jag med Anstaltslärarna på träff. Det innebär att alla anstaltlärare i region väst samlas och har lite möten och information. Det innebär också att det för mig blev 30 nya personer att träffa igår. Det innebar också att jag gick ner och skulle äta frukost i morse, ser ett bord med några lärare jag kom ihåg, såg ett bord bredvid med en man som jag också kände igen. Det innebar att jag frågade den mannen om det var ledigt där. Han såg lite förvånad ut men svarade ja. Det innebar att jag satte mig och började prata med männen vid bordet bredvid. Jag tittade på mannen vid mitt bord ibland så som man ju gör för att göra alla delaktig i ett samtal.

Det var inte förrän jag lämnade bordet som det slog mig. Mannen vid mitt bord var inte lärare på en anstalt. Han är ju en känd svensk fotograf som jag bland annat haft som lärare när jag läste mina fotokurser på distans. Jag undrar vad han tänkte egentligen...

Hård vecka

Så, nu börjar denna vecka ta slut. En lång vecka.
Först tre dagars intensiv utbildning på nya jobbet (Anstalten), torsdag - jobb på vanliga jobbet. Sedan blev jag "kidnappad" av mina goa kollegor på kvällen.
Först var vi på Tunbjörks fotoutställning och sen mat och shuffleboard. Och ni kan ju gissa vem som vann! En riktigt härlig, rolig och lite sorglig och sentimental kväll.
Och fredag - lektioner och sen kvällsjobb. Och nu arbete på skolan idag också. Men i morgon! Då är jag ledig!

RSS 2.0