Los Angeles

Är nu i USA och umgås med och pussar på yngsta dottern. Äntligen efter nästan ett halvår fick jag se henne igen. 


Hon studerar på Santa Monica college så vi var där de första dagarna. Vi gick mellan ett mulet och småkallt Venice beach till piren på Santa Monica. 

Vi har varit i ett jättestort köpcentrum. Så stort att vi, trots att vi var där många timmar, inte kom igenom hela. 

Vi har även hunnit att krocka. Eller rättare sagt, blivit påkörda på motorvägen. En ung grabb hann inte stanna när vi saktade in i en kö så han körde rätt in i oss. Hans bil blev totalkvaddad. Vår klarade sig med ett hål i plasten på kofångaren. Vi alla klarade oss utan skador. Viktigast så klart. 

Jag tittar också på alla hus vi åker förbi. Än så länge är jag besviken. Ingen som totalfrossar i blinkande lampor och slingor och glitter och lysande renar och uppblåsta stora tomtar. Men några har i alla fall lite av det. 


Snart jul

Så har denna höst snart övergått i vinter. Fort har den gått och skönt är det. Det har varit en allmänt trist tid ett tag.

Det blir inte mycket till julfirande i år. På måndag åker vi till yngsta dottern i LA och är med henne i två veckor. Det ska bli riktigt härligt att få se henne igen. Nu är det ju snart fem månader sen jag fick krama på henne.

Nackdelen är att jag inte får träffa äldsta dottern i jul i stället. Som tur är har hon ju både sambo och son och mamma åker till henne på julafton också så de klarar sig. Lätt.

Kan ju hoppas att blogglusten vaknar till nästa år men just nu är jag skeptisk.

RSS 2.0