Surströmming

Under många många år har jag försökt att få alla möjliga olika människor att bjuda mig på surströmming. Att inte ens ha fått känna lukten när man är över fyrtio tyckte jag var lite dåligt.

Nu har det äntligen hänt! K förbarmade sig och igår åkte vill till Borås för att testa. Och vad blev nu resultatet? Nja, jag vet inte. Luktade det så man höll på att spy? Nej. Luktade det gott? Nej, inte det heller. Var det äckligt att äta? Nix. Var det gott? Nä, inte det heller. Men annorlunda?

Nu påstod i och för sig några att det var lite extra snällt gjort för oss nybörjare med filéer istället för hela rackare och det kanske stämmer.

Ännu en erfarenhet rikare!


Kommentarer
Postat av: helga

Det är ju rätt sätt att leva. Att våga testa nytt! Jag gillar ju surströmming och äter helst hela som man rensar själv...

2010-09-26 @ 09:24:39
URL: http://helga1.bloggplatsen.se
Postat av: mickis

Modigt Åsa!Ha en härlig söndag!

Kram

2010-09-26 @ 15:03:38
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: mammakero

Som den norrbottning jag är, så borde jag faktiskt gilla det och palt. Nu är de inget som gett mersmak om jag ska vara ärlig...

2010-09-26 @ 19:33:56
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Daniel

Surströmming e ju känt för sverige, tror jag testade en gång i Sweden men var inte min grej! MEn man ska ju som du testa på allt!:)

2010-09-27 @ 22:32:42
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0