De senaste dagarna

Var och kastrerade katten häromdagen. Sen skulle han inte få gå ut enligt veterinären eftersom han var groggy och frusen. Vi var ändå tvungna att släppa ut honom eftersom han inte går på lådan. Han gick ut en sväng, kom in igen och sen försvann han hela natten. Den kallaste natten den här vintern. Så jag tillbringade natten mestadels väntande på honom och var rädd att han lagt sig nånstans och frusit ihjäl men han kom tillbaka så klart.

Har haft tentaångest. Det har varit så mycket att jag inte visste var jag skulle börja. Men idag visade det sig att änglar finns i massa olika skepnader. Träffade en kurskompis och satt i stan och pluggade i fyra hårda, aktiva timmar. Hon själv ville inte bli kallad ängel, då mycket hellre makrill.

Jobbet börjar i morgon. Blandade känslor.


Kommentarer
Postat av: sweetmama

Tur att katten kom tillbaka. Min kastrerade jag i höstas efter det har hon blivit lite knasig jag kanske inbillar mig, eller så är det jag som är knasig ;o)



Lycka till med jobbdagen

2010-01-10 @ 18:10:08
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: maria

Vad skönt att katten kom tillbaka...hoppas katten mår bra !



Ha en fin kväll !

2010-01-10 @ 19:43:39
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: mammakero

De som verkligen förtjänar epitetet änglar vill aldrig höra talas om det! Puh! Vilken lättnad när herr...(miss?) katt kom hem i natt! Sov gott i natt!

2010-01-10 @ 21:03:42
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Helga

Bra att katten kom tillbaka - jag förstår din oro. Tentaångest är väl det jag har nu också inför nödträningsskrivningen... Det brukar ändå alltid gå bra, konstigt nog... Hoppas det gör det för dig också!

2010-01-11 @ 10:43:21
URL: http://www.helga1.bloggplatsen.se
Postat av: Daniel

Skönt att kissen kom tillbaka vetja. katter brukar ju tack å lov återhämta sej snabbt... med 9 liv i bagaget. Må kisses vara smärtfri å gla igen!

2010-01-12 @ 08:14:07
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0