Ännu en husbilshelg

Kan man verkligen bli Svensson på gamla dar? Eller det kanske det är då man blir det. Det är väl mer okej att bli Svensson (eller Swänsson som kompisen P säger) när man är fyrtio än när man är tjugo.

Vi har kuskat runt i husbilen en långhelg. Började i Örebro för inköp av varor till butiken i torsdags. Då hann vi även med fika hos släkten i Enköping. Fredagen tillbringades i Stockholm där jag köpte ännu fler varor och lite skoj till mig själv. Sen kommer det "värsta". Husvagns/bilsmässan på Elmia i helgen!

Vi trodde i vår enfald att man kunde köpa massor av tillbehör men det var rätt ont om det. Det visades vagnar och bilar i alla möjliga och (mest) omöjliga prisklasser men inte så mycket annat. Sånt man kan vara intresserad av om man nu redan köpt sin karavan. Så vi traskade runt där några timmar, lunchade med K och C men handlade inte alls så mycket som vi hade planerat. Kanske lika bra det.

Nu längtar jag ännu mer efter nästa sommar då vi kan åka ut igen. Mycket mycket mer. Och längre.

Men FarmVille mådde inte bra alls. En farm kan man tydligen inte lämna fyra dagar hur som,

Kommentarer
Postat av: Helga

Aj, aj, aj... lämna farmville bara så där... inte bra ;)

2009-09-14 @ 09:23:49
URL: http://helga1.bloggagratis.se
Postat av: mammakero

Lite cruising med The Van är bara skoj och det som verkligen behövs! Vi har ingen husbil, men vi har stuga. Det är samma sak, fast er stuga är mobil! Det låter som en riktigt härlig helg!

2009-09-16 @ 09:10:27
URL: http://mammakero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0