Julpynta

Läste i en av mina favvobloggar om att dottern i familjen ville julpynta. Jag kan förstå henne helt!
Nu är det mörkt och mörkt och mörkt och dessutom kallt och blåsigt. Nåt måste man väl få göra för att motverka det här? Är det inte varje persons skyldighet att göra vad man kan för att göra livet/världen till en bättre plats?
För mig skulle världen och livet definitivt bli bättre om man kunde dränka husen och allt med ljus. Slingor, stjärnor, you name it.
Jag tror jag ska börja i helgen. Vad kan hända? Att adventspolisen kommer och arresterar mig?

Kommentarer
Postat av: helga

Jag tycker också att det behövs mer ljus o pynt men jag är inte mentalt redo för att plocka ner kartongerna från vinden än...

2009-11-05 @ 10:10:18
URL: http://www.helga1.bloggplatsen.se
Postat av: Pia

Hehehe, jag du är roligt du ;)

Här skulle grannarna få nipran om jag satte upp stakar i fönstret asg Men inomhus kan man pynta hur mkt man vill. Dagen före 1 advent är det magiska datumet då man sätter ljus överallt ute , hihihi. Då är det officielt snart JUL... Själv älskar jag att pynta.

Titta gärna i denna kanon bra JULBLOGG,. Man får massor utav tips...Speciellt roligt är att de flesta tips rör Gbg med omnejd.

Kramiz Pia

http://julaftonsmorgon.blogg.se/

2009-11-05 @ 13:09:44
URL: http://hillslettens.blogg.se/
Postat av: mammakero

HAHAHAHA!! Jag håller med dej! Fram med juleljus och tomtar! Kanel, apelsin och chokladdoftande värmeljus! Mjuka plädar och brasor till goda böcker! Massor av färgen rött! Då känns allt mycket varmare! God Jul!

2009-11-07 @ 11:35:47
URL: http://mammakero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0