Renovering

Satt med käre maken och diskuterade vad vi behöver göra hemma. Det blev en hel del. Svårt att prioritera blev det också. Rätt snart är vi i stort behov av en ny diskmaskin, torktumlare och ev tvättmaskin, ett nytt badkar och en ny soffa.
De senaste åren har vi pratat om att göra om vårt sovrum men det har alltid fallit bort för nåt annat akut som kommit emellan. Jag vill också måla om vardagsrummet och göra om köket helt, nya luckor, nya möbler, ny tapet.
Nackdelen med att flytta in ett helt nytt hus är ju att allt rasar samtidigt efter ett tag.

Kanske lika bra att sälja skiten och flytta...

Kommentarer
Postat av: mickis

Verkar som en helrenovering ;)

Ni får ringa bygglov...



Ha det gött!

2009-03-21 @ 00:04:59
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: Rospiggen

Åh, guuud, tell me about it! Djup suck från mig här. Jag vet precis hur det är och vi har massor att göra men just nu blundar jag och väntar på miljonen att trilla ner från skyn s

2009-03-21 @ 10:37:51
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen
Postat av: Helga

Vi köpte ett 70-talshus, men har inte köpt så mycket nya möbler. Nu blev behovet akut och allt händer på en gång. Idag köpte vi ny soffa och fåtölj... Nedre badrummet behöver renoveras och det blir nog en ny friggebod i sommar på landet.

2009-03-21 @ 12:45:09
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se
Postat av: moa

ja, flytta iväg låter perfekt tycker jag!

då behöver du ju inte bekymra dig om att allt går sönder samtidigt på ett par år till i alla fall, och då får du ju göra om köket och sovrummet. Fast i ett annat hus. Lite förändringar och äventyr och risker skadar aldrig! ;)

2009-03-21 @ 13:39:16
URL: http://blondkorkad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0