Tomas DiLeva

Var på DiLeva i Borås igår. Satt först rätt många timmar på en uteservering med ett par goda vänner.

Det är rätt facinerande att se hur många olika sorters människor som DiLeva ändå drar. Det var inte helt knökat vid torget men en del folk var det allt. Och det i alla sorters grupper. Kul.

Om nu DiLeva kan dra så många olika människor till/i en liten stad som Borås kan ju inte världen vara helt ute och segla trots allt. Fast han kunde gott ha visat vad han hade under kaftanen.

Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

Di leva är mysig,gillar att lyssna på vad han har att säga.Såg ett tv program med honom för flera årsedan då han besökte ett äldreboende.Det var intressant.Maken däremot,får "sykbryt" då han hör honom på radion och jag blir bara så glad av att höra honom.

Ha det bra / Anna-Carin

2009-07-19 @ 10:57:10
URL: http://www.imsefotovimse.blogspot.com/
Postat av: mammakero

Han är en personlighet som man antingen hatar eller älskar! Jag kan inte påstå att jag hatar honom, men att påstå att jag älskar honom är att ta i. Han är kufisk, men intressant. Musiken är helt OK, men jag vet inte riktigt om jag fattar vad han pratar om alla gånger...

2009-07-19 @ 16:24:07
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mysigt att sitta på uteservering & kika på folk...



Va visade han ite vad han hade under kaftanen.. suck vad trist.. det undrar ju alla ;)

2009-07-19 @ 20:44:51
Postat av: MariaH

Ångrar rejält att jag var för feg för att be om en sutograf när jag sprang på honom i Göteborg för några år sedan (gående på gatan som en vanlig man - om än i kaftan)... Skulle ha åkt o sett honom om det inte hade varit så många andra måsten att ordna först.

Fast vad han har under kaftanen är jag inte vidare nyfiken på

2009-07-20 @ 00:02:59
URL: http://morellens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0