Julbord

Så var nästsista arbetsdagen för terminen avklarad. Idag hade vi elevavslutning och sen julbord för personalen och sen en julöl på puben för de som vill det. 
Lite skevt dock, annars brukar vi ha det den sista dagen. Att nu ta en (det blev faktiskt två) öl och sen åka hem för att ställa in sig på jobb i morgon blev lite annorlunda.
I morgon har vi lagmöte, fika och julklappsspel. Sen MÅSTE jag åka och försöka få ihop resten av julklapparna. Det börjar änna bli dags...
Lite trafikkaos var det på väg från julbordet. Vår bil höll på att bli överkörd av en låååång lastbil. Hade inte A kört över cykelbanan och tvärs över refugen hade vi haft släpet inne i bilen. Och P, stackaren, körde på en cyklist som kom utsusande i vägen utan ljus och i mörka kläder utan att på nåt sätt se sig om. Det hände inget med cyklisten, tack och lov.  

Kommentarer
Postat av: mammakero

Fy vad obehagligt att bli tvungen att köra på cykelbanor och andra ställen för att slippa bli tillplattad av ett lastbilssläp! Och dessa cyklister som varken har reflexer eller ljus och dessutom oftast även har svarta kläder på sej! Vi har vår utfart ut mot en gågata där den gör en 90 graders sväng. De kommer dessutom väldigt fort ner för backen!

2009-12-17 @ 21:48:47
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Helga

Fy så äventyrligt och otäckt det kan vara i trafiken! Tacka vet jag att flyga ;)



Lycka till med klapparna och det lät gott det där med julbordet och ölen...

2009-12-18 @ 08:37:21
URL: http://www.helga1.bloggplatsen.se
Postat av: Daniel

Så skrämmande!



Att inte ha reflexer å lampor på när man färdas e ju livsfarligt!!!

2009-12-18 @ 09:46:00
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0