Kultkalas

Denna vecka har det varit Kultkalas (kulturkalas) på älsta dotterns skola. Det innebär att esteterna har massa olika verksamheter som de visar upp för andra elever, föräldrar och andra skolor.

Äldsta dottern var med i en föreställning denna gång. Egentligen var det inte meningen men det hade fallit ifrån några från kursen så hon fick hoppa in. Det var en intressant pjäs; Intellektets snabbmakaroner. I den fick man följa en tjej från ungefär 5-års ålder upp till ålderdomen och några av A.A. Milnes figurer följde henne genom livet. Äldsta dottern spelade Tiger.

Förra våren är det var Kultkalas råkade äldsta dottern och jag hamna i kulturskolans uppvisning. Då såg vi en ung (han gick i sjuan då) sjungande kille som var väldigt duktig. Dottern spelade in honom på mobilen och vi pratade en del om honom efteråt. Och minsann, efter äldsta dotterns föreställning häromdagen var det dags för kulturskolans uppträdande igen och samma kille var med. Nu var även yngsta dottern med och hon blev också förtjust i honom. Kanske inte lika mycket som äldsta som återigen spelade in honom samt visslade och klappade händerna. Det här märktes rätt tydligt eftersom det kanske bara var tio personer som tittade. Han kunde inte låta bli att slänga rätt många ögon på henne och undrade nog vem hon var.

Kommentarer
Postat av: Mickis

Vi har oxå haft kulturskolans vecka denna v.



Vad härlig hon är din dotter.. Kanske bjöd grabben på både öRon + ögongodis:-P

Ha en ljuvlig helg!

2009-04-24 @ 23:29:28
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: Helga

Det är så underbart att en så ung människa vågar sticka ut för något hon gillar...

2009-04-25 @ 12:12:45
URL: http://helga1.bloggagratis.se
Postat av: Sofia

Jag är ju en STALKER!!!! :D :D :D :D

2009-04-28 @ 20:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0