Tjugo år

För massa herrans år sen fick jag jobb som postkassör. Det började med att vi fick gå en utbildning, det är rätt mycket mer att hålla reda på än vad man tror. Vi var sju stycken som gick i samma grupp och vi träffas fortfarande några gånger om året. Det brukar vara jättekul. Vi är väldigt olika men munnarna går hela tiden.

Nästa år är det tjugo år sen vi började på Posten. Det här hade vi tänkt att fira rätt ordentligt. Vi pratade om en vecka i ett varmt land. När vi träffades häromdagen skulle vi börja planera den här resan. Då blev det problem direkt. Några kunde inte åka den eller den tiden, några hade lite ont om pengar, nån gick en utbildning och kan inte vara borta när som helst osv osv. 

Vår enveckas resa till ett varmt land blev ändrat till en långhelg i en storstad. Det blev av samma anledningar som ovan ändrat till fyra dagar i en stuga i Danmark... Ja, ja, jag antar att det viktigaste väl är att vi träffas i lugn och ro några dagar men jag hade så mycket hellre gjort det vid en pool på nån av Greklands öar.

Kommentarer
Postat av: mickis

huvudsaken är väl att ni har roligt tillsammans!!

2008-10-22 @ 12:11:07
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: Rospiggen

Huvudsaken är ju som mermickis säger, att ni träffas men nog hade jag önskat en vecka i värmen jag med =)

2008-10-22 @ 13:38:57
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen
Postat av: Fru Pusselbit

Det roligaste måste ändå vara att få träffas och ha riktigt trevlig tillsammans! Fast naturligtvis skulle väl det allra roligaste ha varit med en veckas vistelse i värmen... ;)

2008-10-22 @ 16:15:07
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Fru Pusselbit

Det roligaste måste ändå vara att få träffas och ha riktigt trevlig tillsammans! Fast naturligtvis skulle väl det allra roligaste ha varit med en veckas vistelse i värmen... ;)

2008-10-22 @ 16:15:25
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: mammakero

Kul att ni fortfarande ses och trivs! En vecka i ett varmare land skulle aldrig sitta fel i höst och vårrusket....! Något jag oxå skulle kunna tänka mej nu är en weekend på spa! I februari bjöd maken mej på Tylösands Spa! Vilket var underbart!

2008-10-22 @ 17:41:04
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: helga

Vad synd... en vecka i Grekland är ju härligt... samtidigt vet jag hur himla svårt det är att få ihop flera personer samtidigt!! Det blir säkert kul vad ni än gör.

2008-10-22 @ 22:32:56
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Hej! känner till ditt problem med att det inte går att skriva kommentar från bloggkoll.Jag vet inte varför det är så,sorry.

Jag håller med om att det hade varit mycket mysigare i Grekland nu när vi går mot mörkare och en kallare period.Ha en bra kväll//Anna-Carin

2008-10-23 @ 17:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0