En vanlig helg

Hade en kanonkväll hos J igår, och efter J och jag hade planerat klart kursen kom L och K dit, vi åt och pratade. Massor. Sen "lekte" vi. Skitkul, massa frågor, massa svar och mänger med skratt. De har humor, helt klart.

Var på vägföreningsmöte idag. Två grannar ska sälja. Det ena var inte så oväntat, men det var däremot priset. De andra var ännu ett par som ska gå i sär. Som det känns nu så separerar mer än hälften av alla i vår bekantskapskrets. Så är det naturligtvis inte men det känns så. Trist. 

Undrar lite över ödets ironi eller vad man ska kalla det. Vad är tanken med att hitta sitt drömhus på nätet utan att ha råd att köpa det (nån som har 1,7 mille över?)? Hur kan man vara så fullständigt övertygad om att nåt är rätt för en, att man är på den väg man ska vara, men sen i nästa sekund tvivla? Hur kan man ena sekunden vara hur glad som helst och andra bara ha lust att dra täcket över huvudet? Hur kan saker som i ena stunden känns oöverstigliga i andra sekunden vara små bagateller? Hur ska man hitta ork och fokus att se till att det blir som man tänkt sig? Hur ska man klara hitta kraft att nå sina mål?

Ikväll blir det vin. Och i morgon blir det medeltidsdag i Varberg.

// Å 

Öppna bilden Bild 1 i ett större format

Kommentarer
Postat av: Anna

Hörrdu Åsa påsa läser du i Samtal med Gud? Svaren finns där vet du. Fortsätt läs även om det känns trögt, bry dig inte om att förstå allt, det kommer igen, du får nya chanser att förstå fram igenom. Men läs, jag vet att det kommer att förändra det för dig. Kram Anna

2007-07-01 @ 11:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0