Healing

Jag såg ett program på TV om att de forskar kring healingens verkan på personer och djur. Till exempel hade de gjort försök på råttor och märkt att de blivit helt avslappnade och somnat i de mest konstiga ställningar.
Härligt, på tiden det händer nåt på den fronten i Sverige. En metod som används på sjukhus i bland annat England och i Danmark eller Norge (kommer inte ihåg vilket eller kanske till och med båda) men att det ändå inte tillåts i Sverige. Korkat. Ibland är Sverige lite väl trögt. Fruktansvärt bara att andra forskare och chefer påtvingade dom tystnadsplikt eftersom inte vetenskapen rent logiskt kunde förklara vad som händer. Starkt gjort av de som inte la ner.

Det är som med akupunktur, inte så länge sen det var absolut jättehemskt och fruktansvärt skumt, nu kan man få det vid bland annat förlossningar. Så varför inte healing?


Kommentarer
Postat av: Sofia

men ja tror d handlar om säkerheten. tänk om d börjar brinna. för att man healat sönder något..om du förstår vad ja menar, var inte så tydlig, men jag talar ju med tungan så

2007-08-05 @ 23:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0