Vara världsbäst

Jag är nog världsbäst på en sak. Ingen sak att vara stolt över men ändå. Jag är grymt bra på att skjuta upp saker tills de blir absolut nödvändiga; jobbiga telefonsamtal och annat.

När jag pluggade kom mina inlämningar alltid in i sista sekunden, (vilket gjorde mina fotokurser lite problematiska eftersom man hade rätt fria tider där). Läxor och till tentor, samma där. Alltid dagen före. 
 
Jag tycker att jag ständigt har dåligt samvete över saker jag inte gjort och som jag borde ha gjort för länge sen. Nu sist var det tandläkaren.... När jag flyttade meddelade jag min tandläkare och tänkte skaffa en ny, så klart. Men eftersom min gamla tandläkare var underbar och jag inte älskar att gå till tandläkaren så sköt jag upp det. Med ett ständigt dåligt samvete. Det gick ett år. Och lite till. Och lite till. Sen en dag fick jag för mig att jag hade hål i varenda tand och beslöt mig att äntligen göra något åt det. Jag ringde en ny tandläkare, fick en tid dagen efter och kom därifrån. Levande. Och utan massa hål. Varför kan jag inte bara lära mig göra såna saker direkt? Tänk vilken bra sömn jag hade fått då! 

 


Kommentarer
Postat av: mammakero

Det är lätt att vara efterklok.... Eller något! Problemet är väl att när det gäller såna här saker så lär de fortsätta fast man vet bättre...!

2014-03-05 @ 20:24:46
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Erik F

Du har väl läst denna?
http://waitbutwhy.com/2013/10/why-procrastinators-procrastinate.html

Himla kul!

2014-03-06 @ 03:26:23
Postat av: helga

Det låter ju ändå ganska mänskligt!!!

Skönt att det gick så bra till slut.

2014-03-06 @ 08:00:24
URL: http://www.helga1.bloggplatsen.se
Postat av: mickis

Tråkiga saker är lätta att skjuta på...
Tur att det gick så bra!

Kram 💓

2014-03-08 @ 17:01:34
URL: http://meramickis.blogspot.se
Postat av: mammakero

Håller så mycket med dej om hur illa jag tycker om meningslösa inlägg! Det är därför som jag skriver allt mer sällan och nu har jag kommit till en punkt där jag undrar om jag fortfarande KAN skriva bra och meningsfullt om min trista innehållslösa vardag, som jag kunde en gång i tiden... Det är därför jag ska göra ett försök, annars kanske det går så långt att jag slutar skriva...

2014-03-17 @ 18:05:33
URL: http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0