Dag 8

En heldag i Las Vegas. En lååång heldag. Man blir mätt på det överväldigande. All kitsch och allt folk. Men en häftig stad är det. Definitivt. På gränsen (eller faktiskt över gränsen) till sinnessjuk.

Hotellen är hur stora som helst. Ofta casino i botten. Massa maskiner där det sitter folk dygnet runt. Sen liknar resten av hotellen köpcentrum eller flygplatser... Massa affärer, restauranger och olika teman.

Idag har vi åkt berg- och dalbana runt frihetsgudinnan, tittat på gondoler som körde runt folk, gått förbi Eiffeltornet och Triumfbågen. I ett hotell tyckte jag att det såg ut som om det hade mulnat på. Inte förrän då fattade jag att det var taket som såg ut som himlen. Fick lite Truman show-vibbar.

På enorma Caesars palace gick vi vilse. Totalt. På ett hotell? Det var stort som Frölunda torg i massa våningar. Vi hittade en utgång till slut och tog den. Vi kom ut på baksidan och tänkte att "det är väl bara att gå runt". Men då hamnade vi så långt bort från the Strip att det tog ett tag innan vi hittade rätt igen med hjälp av vakter och annat folk.

Tanken var att vi skulle gå runt hela dagen men ett brejk på hotellet när det var som varmast (över 40 grader) blev inte fel.
Nu ut i hysterin igen på jakt efter mat. Helst nåt som inte är hamburgare eller friterat.


Bild på fejkhimlen inne på ett av hotellen.

https://cdn3.cdnme.se/278821/7-3/pic_51c908cee087c32031f81582.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: Anonym

Wow vilken himmel :-)
Man måste känna sug väldigt liten i den stora staden LAS Vegas... Men häftigt att ha varit dör :-)

Hoppas ni hittade ngt GOTT att äta :-)
Kram

2013-06-25 @ 06:13:27
Postat av: Mickis

Oj, blev anonym ;-)

2013-06-25 @ 06:14:06
Postat av: Anonym

läser ikapp via mobilen. Spännande...

2013-06-25 @ 08:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0