På plats!

Så var vi äntligen på plats i nya lägenheten. I söndags gick "stora" lasset. När vi har talat om att vi skulle flytta så har fyra vänner erbjudit sig att hjälpa till. Jag tackade men sa att vi skulle klara det själva. Vi hade ju barnen och svärson och det var ju inte så mycket grejer... Men så blev det inte. Av olika (giltiga) anledningar kunde de inte hjälpa oss just den dagen, så det blev bara maken och jag som bar. Och bar. Och bar. Min rygg blev sämre och sämre och maken lyckades stuka foten rejält och hade svårt att ens röra sig framåt.

Men nu är vi, som sagt, på plats. Visst har vi varit utan kyl och frys i två dagar (den nya kom idag) och visst hade vi inte heller någon ugn eller spis (elektrikern har kommit och dragit nya kablar) och visst har vi en hel del grejer kvar i gamla lägenheten (ska köras till "landet" på söndag) och visst har vi massa att sortera och slänga. Men ändå! Vi är på plats!

Kommentarer
Postat av: mammakero

Skönt att slitet är över för denna gång! Härligt när allt fungerar som det ska!

2014-04-01 @ 18:05:13
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Helga

Åh, det låter om ni haft det tufft! Skönt att ni börjar komma på plats nu och kan börja fixa för er i den nya lägenheten.

2014-04-01 @ 22:06:35
URL: http://www.helga1.bloggplatsen.se
Postat av: mickis

Skön att vara på plats :-))
Jaja kan man inte ta emot hjälp så... *ler* men själv är bäste dräng... ;-)

hoppas ni kommer trivas!
kram

2014-04-02 @ 22:17:55
URL: http://meramickis.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0