Vardag. Och stök!

Har börjat jobba igen. Kul men det där med att gå upp tidigt på morgonen? Ska det verkligen vara nödvändigt?

Äldsta dottern har fått lägenhet. Med inflyttning nu! Så nu är vi uppe på vinden och röjer runt bland alla hennes lådor med ihopsamlade grejer, porslin, hur många McD-coca colaglas som helst, gosedjur och kläder. Bland annat.
Vi tänkte att det är lika bra att se vad för grejer vi själva har (förenkla!) så nu står det lådor och påsar i hela huset. Samtidigt som vi passar på att måla lite på fasaden när vädret nu ändå tillåter det.

Rörigt är bara förnamnet.

Kommentarer
Postat av: mammakero

Fnissar... igenkännande! Varför göra saker och ting lätt för sej och bara göra en sak åt gången?? Nä, min stil är börja-över-allt-på-en-och-samma-gång!Normalt fotar jag i RAW och måste då alltid öppna upp bilderna i lightroom. De bilderna är alltid snäppet bättre, bildmässigt. Fast det är verkligen extrajobb med RAW... Sommarens alla bilder är dock i JPG. Det är för att jag ska kunna redigera bilder på laptopen (som inte har lightroom för dottern inte vill ha varken det eller CS5 installerat, det är mest hon som använder lapen).

2011-08-14 @ 11:02:40
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Stina

Så härligt att hon fått tag i en lägenhet! Grattis!!!Kramar

2011-08-14 @ 16:14:19
URL: http://soulangiana.blogspot.com
Postat av: mickis

Vad bra att hon fått lägenhet :-)Härligt att läsa om ditt strukturerade liv... ;-)Gott att du äntligen fått börja jobba så att du kommer upp itid om morgonarna :-DHa en fin kväll!

Kram

2011-08-14 @ 20:10:27
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: Helga

Bra att ha lite att starta upp med iaf. Det blir dyrt annars. Full fart hos er direkt...

2011-08-15 @ 14:26:57
URL: http://helga1.bloggplatsen.se
Postat av: mammakero

Tja karatematchen gjorde dem ÄNNU varmare vill jag lova! Så att de klädde av sej allt de kunde utan förstöra outfiten helt...!

2011-08-18 @ 10:46:05
URL: http://mammakero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0