Julrea

Jag är ett totalt julfreak. Varje år när jag får plocka fram julstjärnor, stakar och allt annat är jag lyrisk. Jag överöser stressade julfolk med glada tillrop och kommer med ovälkomna "goda råd" om hur man ska se på julen.
Jag var också en av de sista att få ner allt här hemma. I morse åkte sista stjärnan. Fast ännu är grejerna inte i sina kartonger utan de står på skänken i hallen, jag ska ta i det strax. Och för bara nån vecka sen gladdes jag åt att jag hittade en ny stor julduk för halva reapriset.
Men nu är det tydligen stopp. Jag var inne i en heminredningsaffär och såg att de hade 75% på alla julsaker. Inom mig jublade jag och rusade mot reahyllan. Väl framme gjorde jag en tvärnit och helomvändning. Nej, nu får det räcka. Kom tillbaka till hösten igen.

Kommentarer
Postat av: mammakero

Jag är oxå en sån juldåre! Varje år köper jag något nytt, som om jag inte hade mycket sedan innan...! Jag sätter fram allt utom granen till 1a advent och har kvar det så länge det bara går... Idag har även juldukar och gardiner hittat ner i sina lådor...

2010-01-18 @ 19:07:13
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Daniel

Satsa på midsommargrejor vännen!

2010-01-18 @ 20:16:18
URL: http://danielferholm.webblogg.se/
Postat av: MariaH

det är lite "mer jul" över det hela, det är svårt att få nog... jag har plockat ner allt men kartongerna är inte undanställda ännu. Kan ju hitta nått att fylla på med.

2010-01-19 @ 11:25:39
URL: http://morellens.blogg.se/
Postat av: Helga

Jag brukar också passa på och fynda efter jul... så har man något nytt och fint till nästa jul som blir en glad överraskning när man öppnar lådorna.

2010-01-19 @ 12:42:21
URL: http://helga1.bloggplatsen.se
Postat av: Michaela

hehe ungefär som min mamma :) hon var riktigt sorgsen när hon plockade bort julen för ett tag sedan. Men visst är det mysigt med jul!

2010-01-21 @ 12:34:47
URL: http://michaelasnoborgs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0