Fotboll

Jag jobbar, som jag sagt, på ett ställe där övervägande antal personal fullkomligt älskar fotboll. En sport som egentligen är rätt obegriplig för mig... Tacka vet jag hockey, där händer åtminstone nåt.

Hur som helst har vi en inbördes tävling. De som vill, ungefär alla, lämnar in sitt förslag på hur serien kommer att se ut när fotbollssäsongen är över nångång i november. Denna lista uppdateras varje vecka så varje vecka får vi reda på hur nära (eller långt ifrån) vår rad är.

Förra veckan låg jag på första plats! Jag! På första plats! Det var en härlig vecka att jobba (speciellt som göteborgare i Elfsborgland...).

Denna vecka hade jag ramlat ner en bit. Närmare bestämt rätt många platser. Vi är 50 på jobbet som tippat. Jag ligger nu på plats 49...

Kommentarer
Postat av: helga

Jag gillar inte heller fotboll - det blir ofta för lite mål. nej, tacka vet jag basket ;)Hur kunde du tappa såå många placeringar på så kort tid? Nya tag den kommande veckan då...

2010-04-28 @ 23:18:15
URL: http://www.helga1.bloggplatsen.se
Postat av: Daniel

Du e såå duktig på fotboll å sånt. Jag kan noll. Bara om schlager

2010-04-29 @ 12:31:42
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: mickis

ojojojdå vilka svängningar... Blir du pikad för det nu då?Hoppas du har en bra dag!

Kram

2010-04-29 @ 13:12:54
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: sweetmama

Ha ha ja fotboll och hockey är sporter som inte lockar mig alls. Och jag tror min tv skulle gå sönder om det visades sport på den.Näe ut och sporta själv istället för att titta på när andra jagar boll :o)Ha en fin Valborg !

2010-04-30 @ 15:03:28
URL: http://sweetmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0