FarmVille

Det finns en applikation på Facebook som heter FarmVille. Det går i korthet ut på att man ska bygga sig en farm med djur, fruktträd och odlingar. Sen att man kan odla saker som ris, ananas, hallon och vete under samma klimatförutsättningar, det kanske man inte behöver tänka så mycket på.

Hur som helst är det här ett helt beroendeframkallande spel. Vissa grödor blir klara efter två timmar, andra efter flera dagar. Men det gäller ju att vara med och skörda i tid annars vissnar skörden. Sen ska man även "skörda" träden och ta hand om djuren.

Att jag tyckte spelet var kul visste jag ju men jag visste inte att jag var besatt. När jag åkte bil häromdagen åkte jag förbi några äppelträd med massa mogen frukt. Då var min första tanke att "Oj, då, dags att skörda innan det är försent".

Men priset tar nog äldsta dottern. Hon tittade med avund i blick på en skördetröska när vi åkte förbi och sa: "En sån vill jag också ha till min farm."

Kommentarer
Postat av: Helga

Jag facebookar också, men hör att jag ska akta mig noga för farmville ;)



Lycka till med odlingarna ...

2009-09-09 @ 07:46:22
URL: http://helga1.bloggagratis.se
Postat av: Maria

ja du... det är lätt att fastna men jag börjar tröttna liiiiiiiite nu, efter ett tag kommer men liksom ingenstans (om man inte betalar för det vill säga o det vägrar jag göra).

spelar maffiawars o fishworld med o det märks att de är uppbyggda för att folk skall titta till hur det går femtielva gånger om dagen...

2009-09-09 @ 08:48:53
URL: http://morellens.blogg.se/
Postat av: mammakero

Jag fattar att du blir närmast besatt! Sån är jag med Sims. Kolla där ett Simshus, kan jag utbrista om jag ser en film. Tänk om jag hade de fönstrena på Sims till mina "fantastiska" byggen!

Själv har jag inte FB.

2009-09-09 @ 19:43:12
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: mickis





*vi bor på landet & snart vi fann det att vi behövde någon ting i stian vi sålde spisen & köpte grisen & det var nöff & nöff....*



Asfaltsbarnet Mickis är immun mot farmen spelet... phuuu =D

2009-09-10 @ 12:10:19
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: Ingmarie

Underbar kommentar...en sån vill jag ha!

Det måste vara ett fantastiskt spel!

Hade jag inte annat som jag MÅSTE göra så skule jag kolla in det nu.

På återhörande!

2009-09-10 @ 21:10:27
URL: http://frujacobsen.blogg.se/
Postat av: JUNITJEJ

Kan du hjälpa mig med en sak? Längst upp i spelet intill pengahögen, så står det ju hur många kronor man har. Men till höger om detta står det FV och en siffra. Vad står detta för och hur förbättrar man det?

2009-09-18 @ 20:10:36
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Tinas Fibromyalgi

Hejsan!



Blir lite full i skratt när jag läser din blogg om Farmville :):)

Jag Facebookar också och har även Farmville, även fast jag inte gillar alls några spel men detta gillar jag väldigt mkt. För mig så blev det nästan ett beroende, men jag stoppade detta i tid för det fanns andra spel också och då blev det för mkt att spela flera spel och samtidigt skörda lite här och där och samtidigt fixa i hemmet och göra annat också. Men jag gillar spelet för man skunker in i en anna värld och det gillar jag när min kropp strejkar.



/Tina

2009-10-07 @ 10:57:21
URL: http://lordcaalveerts.blogg.se/tinasfibro

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0