Segt

Nu börjar jag bli trött på att vara ledig. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Jag saknar jobbet, saknar rutinerna. Alla är helt upp och ner i familjen. Igår vaknade äldsta dottern kl 18 och gick upp och åt frukost då. Jag som brukar vakna så tidigt har sovit till 11 några dagar. I och för sig skönt men ändå för slappt. Idag har jag tillbringat hela dagen framför tv-n, tittandes på Gilmore girls, är nu på säsong tre.

Sitter nu och slötittar på På spåret. Är Siw Malmkvist verkligen så korkad som hon verkar? Inte ens maken orkar titta och då är det ändå ett av hans favoritprogram.


Kommentarer
Postat av: mickis

Vad hände med dig på nyår?



Jag saknar oxå rutiner.. dottern på snart 15 har vänt på dýgnet & jag blir galen... Inte äter hon ngt "bra" heller... utan är bara sugen och småäter.. magen har rasat.. men inser hon att det beror på den dåliga sömnen & mathållningen? NEJ... inte då.. Imorron ska båda ungdomarna till GBG... & Zingo hem till mina föräldrara.. Så vi tänkte ta en semesterdag ;)



ha det gott!

2009-01-02 @ 21:58:53
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: lena

När man är ledig en längre tid så är det lätt att falla in i ett helt fel beteende!!

Som tur var så var jag inbjuden i morse på MQ rean kl 7,ja,jag var helt dö, men lite träning på att komma upp i vanlig tid iaf hehe!!!

Ha det gott, kram lena.

2009-01-02 @ 23:00:02
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: helga

Allt blir lite upp och ner på loven. Snart måste alla upp tidigt igen. Huh!

2009-01-03 @ 18:12:23
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se
Postat av: mammakero

Ojojoj! Det låter allvarligt, sova till 1800 och innan man äter frukost... Hjälp!

Jag jobbade igår, började kl 630. Jobbade över till kl 1600...! Jag är så trött och slut i kroppen att jag tror jag blivit sjuk igen!

2009-01-03 @ 18:47:06
URL: http://mammakero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0