Pennor

Jag har förstått att somliga har problem med tvättmaskiner som äter strumpor. Det har inte jag. Däremot pennor, vart tar dom vägen? Maken har köpt tryckta pennor med företagsnamnet på, säkert en 200 st, dessutom har han beställt pennor för två olika föreningar men ändå har vi total pennbrist hemma. Var är dom? Finns det små penntroll eller liknande som smyger in på nätterna och roffar åt sig?

På jobbet är problemet ett annat. Jag fick telefon häromdagen och skulle skriva ner ett nummer, personen började rabbla siffror och jag försökte skriva. Jag hade fem olika pennor på skrivbordet och ingen funkade. Till slut satt jag och kastade pennor omkring mig medan jag försökte hitta nån som funkade samtidigt som personen i luren fortsatte rabbla sitt nummer. Det gick inget vidare. Kollegorna tittade lite förbryllat på mig när pennorna ven kring deras öron.

Kommentarer
Postat av: sweetmama

Ha ha ja det där problemet har jag också både hemma och på jobbet. På kontoret låser jag in mina pennor i min skrivbordshurts för att få ha dom kvar.



Vilken häftig bild du lagt upp i profilrutan ;o)

2009-02-01 @ 10:23:03
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Rospiggen

Haha, ja vad är det med pennor egentligen? Själv är jag en pennfetischist - har en jätteplastgrej med olika sorters pennor i för man vill ju ibland ha lite skojsiga pennor att skriva t ex grattiskort med.

2009-02-01 @ 14:22:33
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen
Postat av: Fru Pusselbit

Pennor är roliga. Så länge man gömmer dem, har man dem kvar... men när resten av familjen får nys om dem har de försvunnit och ingen vet vart! ;D

2009-02-01 @ 14:47:59
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: mammakero

Jag håller verkligen med dej! Jag har inte en tvättmaskin som käkar strumpor, men väl ett litet knytt som norpar pennor - alltid de som är skönast att skriva med eller de lite snitsiga! Däremot lämnar knyttet ALLTID kvar de pennor som inte fungerar eller de som bara får plumpar ur sej...

Detta trots att jag är pennoman!

2009-02-01 @ 15:16:45
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: mickis

hehehe.. Visst är det så... Hittar aldrig ngn penna när jag behöver den...

2009-02-01 @ 18:30:07
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag känner igen både strump- och pennproblematiken.

2009-02-01 @ 19:33:25
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0