Knäck

Efter inspiration från Helga och gräddens datummärkning beslöt jag mig för att koka knäck idag. Men efter att, för rätt många år sen, ha bränt knäcken så hela köket var fullt av stenhård knäck som dessutom på nåt mystiskt sätt satt överallt, är jag nu minutiöst noggrann med att kolla det den inte blir för mycket kokt.
Det innebär att jag med jämna mellanrum, cirka varannan minut, testar och äter upp smakprovet. Det här i sin tur innebär att jag har ätit upp halva smeten innan den är klar och redan nu är så trött på knäck att jag inte vill se åt dom förrän kanske tidigast nästa jul.


Kommentarer
Postat av: Helga skrattar

Hahaha... ja gör man kulprov varannan minut blir det väl inte mycket kvar i grytan ;)

2009-12-15 @ 08:39:42
URL: http://www.helga1.bloggplatsen.se
Postat av: Maja

Haha känner igen det där. Jag brukar också stå och provsmaka hela tiden och när det är dags att hälla knäcken i formarna så finns det knappt något kvar=)

2009-12-15 @ 09:53:15
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: mickis

Som älskare av knäck kan jag ge dig årets tips... Microknäck.. Perfekt, enkelt & gott & bränns inte vid...



Lycka till!

2009-12-15 @ 11:04:40
URL: http://mermickis.blogspot
Postat av: mickis

Åsa den "lilla" trädgårdstomten stod på Teneriffa... Tror du maken skulle uppskatta denna jätte till tomte i trädgården?

2009-12-15 @ 13:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0