Snart ikapp

Nu börjar jag se slutet av denna vecka som var lite väl överdriven. Att jobba heltid samtidigt som man kör hårt med alternativjobbet är inte så genomtänkt.

Igår var det också föräldramöte på skolan för dom nya eleverna. Det gick bra. Jag tror att dom flesta gick därifrån rätt nöjda "trots" att deras barn "bara" går IV. Tänk vad bra det vore om fler kunde förstå att alla inte lär sig allt på samma tid. Några behöver lite längre tid, låt dom då få det i lugn och ro.

Kommentarer
Postat av: Mickis

Håller med dig.. Men för vissa föräldrar kan det säkert vara pinsamt att ha ett barn som inte klarade grundskolan... Tyvärr! Man är inte "dum i huvet" för att man behöver läsa ikapp.. Alla mår inte lika bra, har inte samma möjligheter & behöver lite tid för att klara det andra klarar på nolltid.. Du är tydligen rätt person att jobba med detta...



LYCKA TILL!



Kram

2008-09-04 @ 12:44:20
Postat av: Rospiggen

IV är? Förstod inte riktigt. Vi har föräldramöte den 10:e och vi måste ha med barnen dit för vi har ingen barnvakt.

Mm, visst är hon go som valp den lilla tösen! Näe, nyckelharpa är verkligen ovanligt, kanske har han inte med en hon kan hyra till nästa gång s

2008-09-04 @ 20:01:57
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen
Postat av: Helén

Det är väl precis som i det övriga livet, att en del har svårt att acceptera att alla inte är lika. Ibland känns det som att det är sån hets att ha rätt saker, se ut på rätt sätt, ha rätt jobb osv. Det blir otäckt att vara annorlunda, vilket säkert speglar av sig även i skolans värld.

2008-09-04 @ 21:04:29
URL: http://vardagsliv.bloggagratis.se
Postat av: lena

Helt rätt det där med iv. Vet många föräldrar som vill vara lite finare, tror dom. Som vägrar låta sina barn gå iv, skämmit för dom, fattar inte. Förresten, bojkotta ledningen och dra på egen Kick Off, ha det så bra nu, kram lena.

2008-09-04 @ 21:18:32
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Hej! våran äldsta son går på IV och läser svenska.Det är bra tycker jag att IV finns,jag har absolut inga fördommar om eleverna som går där.Har det funnits när jag gick i skolan har jag förmodligen också gått på IV.

Ha en bra fredag//Anna-Carin

2008-09-05 @ 08:00:42
URL: http://www.anna-carin-fibromy.blogspot.com
Postat av: Rospiggen

Vet du, det är jättelänge sen jag åt pizza! Vi hade en pizzeria här men den stängde :/

2008-09-05 @ 09:10:31
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen
Postat av: helga

Jag trodde du svarade på "gåtan" igår efter att jag publicerat svaret... du kom ju på det iaf. Bra!! Jag jobbar också 100 och det är mycket nu. Trevlig helg!

2008-09-05 @ 13:13:30
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0