Besök

Igår kom P och F och hälsade på. De bor annars i Holland och var nu i Sverige på sin årliga resa. De hade lämnat barnen hemma hos morbror och tog istället med sig P och E. Vi hade en jättekul kväll. I alla fall alla utom stackars F som var chaufför. Han och maken lämnade oss efter ett tag där vi satt i gäststugan med vin och världsproblem att lösa. Jag måste säga att vi lyckades riktigt bra.

Att jag inte träffar P och F så ofta är ju egentligen inte konstigt med tanke på avstånd men P och E? E träffade jag tidigare i somras men vi fick inte pratat så mycket då. P var det evigheter sen jag träffade. Dom bor ju i stan båda två och det borde inte vara så svårt att få till. Antar att det är livet som kommer i vägen, och vardagen. Tur då att vi i alla fall kan få en kväll som denna lite då och då.

Kommentarer
Postat av: helga

Visst är det svårt att hinna med alla sociala kontakter... det är ju så kul när man ses men hu när jobb och skola är igång för fullt vad svårt det blir.

2008-07-30 @ 13:19:52
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se
Postat av: P o P

P säger att det finns fler världsproblem att lösa! Vinet är "urkorkat", dörren är öppen. Flyg från Gbg - Dusseldorf kommer i höst. Buss till Gbg går redan nu!

Låt inte Livet o vardagen vara ett hinder!

Tack för underbar kväll, måste göras oftare. Kram

2008-07-30 @ 15:34:19
Postat av: Rospiggen

Då får kvällar och tillfällen som detta förgylla för en lång tid framöver och så gör ni om det igen...och igen s

Låter mysigt att sitta och filosofera och lösa världsproblem :P

2008-07-31 @ 21:53:34
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0