Lugn jul

Julaftonen avlöpte väl hos mina föräldrar. Det blev lite rörigt med ett barn som var halvsjukt och inte ville äta, ett barn på rymmen och ett barn som var lite uttråkad men det löste sig till slut.
Julklappsspelet blev en succé, känns som en ny tradition. Vi brukar ju köra det på jobbet men det är första gången vi har kört det på julaftonen.

Igår var det en riktigt slapp dag. Om man inte räknar de få stegen till gäststugan där bastun är så var jag inte utanför dörren. Yngsta dottern och jag spelade Wii Fit, roligare och jobbigare än jag räknat med och jag har ett informellt Gilmore girlsmaraton. Så snart TV-n är ledig tittar jag. Än så länge är jag bara på säsong ett så jag har mycket framför mig.
En varm och skön bastu var sen helt perfekt på kvällen.

Idag blir det bio. Maken och jag ska äntligen på Låt den rätte komma in. Det var ju jättelänge sen jag läste ut boken men vi har inte hunnit se den än. Jag var lite rädd att inte hinna se den innan den slutade gå men ibland har man tur. Barnen valde att hellre se Allt flyter. Smart att passa på att gå så sent. Då kan vi även äta i stan och slipper tänka på middag idag. Det stora dilemmat under ledigheter.


Kommentarer
Postat av: keffanna

Va, har du bara sett säsonng 1? trodde du hade alla 7 säsongerna?!

2008-12-26 @ 17:43:12
URL: http://fikasugen.blogg.se/
Postat av: mammakero

Här har vi verkligen haft en lugn jul. Fotografering igår och idag SIMSspel... :)

Ja, laptopen klarade sej ovanligt bra, bara lite trög i början, av sockret skulle jag tro... Plus att hon fick en tankeställare att vi inte bara tjatar för tjatandes skull...

2008-12-26 @ 19:22:36
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: helga

Det låter som ett skönt jullov. Vi har det också lugnt och skönt!!

2008-12-27 @ 11:07:37
URL: http://helga1.bloggagratis.se
Postat av: Ida

Åh Gilmore girls e ju så bra! :) Ni verkar ha haft en mysig jul tillsammans :) Wii fit skulle jag allt vilja prova. Vad tckte du om filmen " låt den rätte komma in"? Jag har sett den men blev lite besviken faktiskt. Stor kram!

2008-12-27 @ 11:48:39
URL: http://lewisian.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Här har vi haft en bra jul, förutom att herrarna Pusselbit blev rejält sjuka... men jag och syrran var och såg på "Australia" i går och den var inte fy skam! Ha det så gott nu!! =)

2008-12-27 @ 16:13:52
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: lena

Har ej sett den serien!!

Vi var på bio på juldagen,tycker det är så..mysigt.

Basta är något jag verkligen älskar!!

Ha en fin kväll, kram lena.

2008-12-27 @ 18:50:41
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0