Skolstart

Så var det dags igen. Barnen började igår. Yngsta dottern var väl inte helt nöjd med det, hon ville byta skola eftersom det inte funkar i den hon går i nu. Tyvärr gick inte det för tillfället. Jag hoppas att hon kanske kan komma in där senare. Hennes bästa kompisar går där nu och på skolan hon går på har hon ingen riktigt så där bra kompis. Säger hon själv. 

Äldsta dottern började trean på gymnasiet.  Detta år blir rätt lugnt på teoriämnesfronten men hon har tre föreställningar att planera och utföra. Ska bli kul att se dom till våren.

På min skola kom eleverna idag. Ett drygt 60-tal ettor kom till oss. Det är så fascinerande hur lugna de är. Sen tar det bara några veckor innan dom är hemtama och sätter fart i skolan igen.

Jag mötte en av tjejerna som ska börja hos oss i korridoren efter rundvandringen på skolan. Hon hejade och sa "vilka vackra ögon du har". Jösses. Det kommer jag leva på länge. Och nej, jag tror inte att det är fjäsk. Varken hon eller jag har nån aning om ifall hon kommer i nån av mina klasser.

Kommentarer
Postat av: Helén

Åh, det är svårt det där! Har en liten 3-åring som inte får följa med sina bästa kompisar till den stora avdelningen på dagis och det är inte lätt att få en liten ledsen tjej att förstå varför...

2008-08-21 @ 21:56:51
URL: http://vardagsliv.bloggagratis.se
Postat av: Rospiggen

Men vad gulligt av henne att säga så! Visst blir man glad! Jag strör själv komplimanger till höger och vänster men bara om det är riktigt uppriktigt för fjäsk och sånt gillar jag inte s

2008-08-22 @ 12:08:46
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Vilken fin komplimang du fick.

Ha en bra helg//Anna-Carin

2008-08-22 @ 14:14:25
URL: http://www.anna-carin-fibromy.blogspot.com
Postat av: Rospiggen

Jo, tyvärr är det så och det är sååå trist :/. Jag försöker peppa henne så mycket jag kan.

2008-08-22 @ 21:54:10
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen
Postat av: helga

Som sagt - snart är det fullt hajabaloo i korridorerna. Kul med en komplimang :)

2008-08-23 @ 10:57:54
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se
Postat av: mammakero

Det är alltid kul med komplimanger, kommer de dessutom från barn, så känns de mer uppriktigt menade....:) Igår fick min vän Dikesgrisen en sån där "komplimang/förolämpning". Hon stod uppflugen på en stol och fotograferade ett rockband, när en något överförfriskad kille hamnar med blicken rätt i hennes behag och han utbrister: Vad vacker du är...!

2008-08-23 @ 17:48:12
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Mickis

Vad gulligt av tösen... Självklart ska man suga åt sig... :-P

Tycker synd om din yngsta dotter.. Vet själv hur jobbigt min dotter haft sista året... Ville oxå byta skola men det gick ej.. Hoppas det löser sig för din tjej.

Ha d gott. Kram

2008-08-24 @ 10:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0