Bröllopet

Så var en intensiv helg över. Bilresan upp var lång men gick bra. Stannade i Örebro och lämnade en massagestol och köpte lite grejer till höstens aktiviteter. Kom fram till det B&B vi skulle bo på. Då tänkte jag nästan åka hem igen. Vi hade fått ett eget hus en bit bort. Bra tänkt förutom att det inte fanns nån toa, lamporna inte funkade (jo en av fem...) och det var allmänt skabbigt. Maken ordnade dock att vi fick bytt till ett rum inne i huset istället. Mycket bättre.

Bröllopet var helt underbart. Jättefint! De vigdes i gammal hälsingestil, tror jag..., utomhus, de kom in gående efter tre fiolspelande tjejer, mycket stämningsfullt,  J höll i ceremonin och L-s och K-s egenskrivna löften gjorde att inte många ögon var torra. J skötte sig jättebra, bra balans mellan skratt och allvar. Mycket bra.

Efter ceremonin blev det ett glas skumpa och lite mingel. För att alla skulle veta vad det var för folk på bröllopet hade de gjort brickor att sätta på sig, man kunde välja mellan olika fotbollslag och tanken var väl att vi lite söderifrån skulle välja Elfsborg. Det gick dock emot mina principer helt. Som göteborgare som jobbar i Borås har jag nog av Elfsborg av mina kollegor. Jag vände på en lapp och skrev IFK Göteborg istället. Ett bra sätt att få prata med andra. Alla tittade ju extra noga på lappen.

Mer följer.

Kommentarer
Postat av: helga

Det låter som ni hade trevligt på bröllopet. Vi känner inga som gifter sig längre men om några år kanske syskonbarnen sätter fart ;)

2008-08-04 @ 11:41:27
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se
Postat av: Rospiggen

Åååh, det låter som ett helt perfekt bröllop!!

2008-08-04 @ 18:11:41
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0