Stan hela dan.

Skulle lämna in makens bil på service så vi åkte in till stan tidigt i morse. Eller tidigt och tidigt. Innan barnen var vakna iaf (även om det inte säger så mycket). När bilen var inlämnad tog vi lånebilen mot Hisingen. Vi sprang runt på Hornbach, Bauhaus utan att köpa det vi skulle ha. Vi kom inte heller till nån träaffär för att köpa lister att göra ram av, däremot fick vi, efter att ha haft katt i dryga två år, köpt en kattlucka. Och spottar till taket i utbygget.

Vi råkade också passera och ramla in på Ametistgrottan. En mycket trevlig dam och herre hade affären och vi fick en pratstund. Jag hoppas vi kommer att ses igen. Fick lite tips på roliga affärer. Ska genast ut och kolla hemsidor.

Morgondagens målardag hos konstnären har blivit inställd för andra gången i sommar. Funkar inte så bra att stå ute och måla när regnet öser ner. Tänk, förra sommaren var det så varmt att vi höll på att smälta bort när vi hade målardag. Jag stod med stråhatt för att få lite skugga och vi blev servade med hemgjord flädersaft så fort vi råkade lyfta blicken från det vi arbetade med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0